Εδώ μπορείτε να πλοηγηθείτε στις ερωτήσεις για να απαντήσουμε στις πιθανές απορίες σας.

 • Διάβασα ότι οι μπύρες σας είναι απαστερίωτες και αφιλτράριστες. Απαιτείται υποχρεωτικά ψυγείο για την συντήρηση τους;

  Η απάντηση είναι ναι και όχι. Η μπύρα δεν είναι γάλα να χαλάσει εάν μείνει εκτός ψυγείου. Σίγουρα όμως στο ψυγείο διατηρείται φρεσκότερη ( η ταχύτητα της οξείδωσης είναι μικρότερη σε χαμηλές θερμοκρασίες) αλλά και μικροβιολογικά πιο σταθερή καθώς οι μικροοργανισμοί ( κυρίως βακτήρια που μπορεί να μολύνουν την μπύρα δεν ευνοούνται από την ύπαρξη χαμηλών θερμοκρασιών). Εν ολίγοις αν αποθηκεύσετε τις μπύρες σε σκιερό κι δροσερό μέρος δεν θα έχετε κάποιο πρόβλημα μέχρι και την ημερομηνία λήξεως, εάν έχετε την δυνατότητα για αποθήκευση στο ψυγείο είναι ακόμα καλύτερα.

 • Οι μπύρες σας είναι πραγματικά Ελληνικές;. Που βρίσκεται το ζυθοποιείο;

  Οι μπύρες μας είναι 100% Ελληνικές και craft. Η Ζυθοποιία μας βρίσκεται στη Νεμέα και είναι επισκέψιμη κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού.

 • Θέλω να κάνω μια παραγγελία από τις μπύρες σας. Ποιο είναι το κόστος αποστολής;

  Εάν παραγγείλετε μπύρες αξίας μεγαλύτερης των 40 € τότε τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Εάν η παραγγελία σας είναι κάτω των 40 € τότε το κόστος των μεταφορικών θα εμφανιστεί κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας στο καλάθι σας.

 • Ποια είναι η ελάχιστη παραγγελία που μπορώ να κάνω;

  Η ελάχιστη παραγγελία είναι αυτή των 6 φιαλών μπύρας 330 ml ή των 4 φιαλών 500 ml. Ο λόγος της ελάχιστης παραγγελίας είναι για την διασφάλιση της μεταφοράς και για την επιμερισμό του κόστους των μεταφορικών ανά φιάλη.

 • Εκανα μια παραγγελία σήμερα. Πότε θα παραλάβω;

  Θα παραλάβετε εντός 2-5 εργάσιμων ημερών.

 • Θέλω να νοικιάσω ένα Kegerator (ψύκτη). Τι πρέπει να κάνω;

  Θα πάτε στην κατηγορία Kegerators και θα παραγγείλετε το πακέτο ενοικίασης που επιθυμείτε. Κατόπιν θα πρέπει να πάτε στην κατηγορία Βαρέλια (kegs) και να παραγγείλετε το βαρέλι που επιθυμείτε.

 • Θέλω να ενοικιάσω μόνο τον Kegerator και όχι βαρέλι μπύρας . Είναι εφικτό;

  Δυστυχώς όχι. Η προνομιακή τιμή στην ενοικίαση των Kegerator ισχύει μόνο εφόσον αγοραστεί μπύρα σε βαρέλι από εμάς. Επίσης η ενοικίαση για 1 μήνα απαιτεί την αγορά κατ’ ελάχιστον 2 βαρελιών μπύρας (keg).

 • Δεν γνωρίζω πως να λειτουργήσω τον Kegerator? Που μπορώ να βρω οδηγίες;

  Όταν παραλάβετε τον Kegerator θα υπάρχουν εκτυπωμένες λειτουργίες χρήσης. Κατά την παράδοση του Kegerator γίνεται και επίδειξη λειτουργίας. Δηλαδή πως να συνδέετε ένα βαρέλι, πως να το αποσυνδέετε κλπ. Το Kegerator είναι ένα απλό ψυγείο οπότε η χρήση του είναι αρκετά απλή.

 • Έχω ένα πάρτι και θέλω να έχω παγωμένη φρέσκια μπύρα για τους καλεσμένους μου. Πότε πρέπει να δώσω την παραγγελία;

  Ιδανικά θα έπρεπε να δώσετε την παραγγελία τουλάχιστον 3-4 ημέρες πριν την εκδήλωση σας. Ο λόγος είναι ότι για να παγώσει το βαρέλι της μπύρας στον Kegerator ίσως απαιτηθούν 10-12 ώρες ή ακόμα καλύτερα 24 ώρες παραμονής του βαρελιού στο ψυγείο.

 • Μπορώ να χρησιμοποιήσω τον Kegerator και για άλλα ποτά;

  Ναι αλλά η κάθε εταιρεία δουλεύει με τα δικά της coupler ( coupler είναι το κούμπωμα που εφαρμόζεται στο βαρέλι). Ενδεικτικά μπορείτε να κουμπώσετε κρασί, cider, τσάι, αναψυκτικά. Εννοείται ότι θα πρέπει να βρείτε εταιρείες που πουλάνε αυτά τα προϊόντα σε συσκευασία βαρελιού.

 • Τι θα συμβεί αν ο Kegerator χαλάσει;

  Πάντα πριν σας στείλουμε κάποιο Kegerator τον έχουμε ελέγξει. Εάν παρόλα αυτά συμβεί κάποια βλάβη τότε για τις ημέρες που θα είναι εκτός λειτουργίας δεν θα χρεωθείτε και σαν ανταπόδοση θα σας δώσουμε δώρο τις ημέρες που έχετε νοικιάσει στο διπλάσιο.

 • Δυστυχώς κάναμε ζημιά στον Kegerator. Τι γίνεται;

  Οι ζημιές εφόσον οφείλονται από κακή χρήση του πελάτη ή σε βανδαλισμό αυτές θα πρέπει να καλυφθούν από τον πελάτη. Σκοπός μας δεν είναι η πώληση ή η ενοικίαση των Kegerator αλλά η πώληση της εξαιρετικής craft μπύρας μας μέσω αυτού του εξοπλισμού. Προς αποφυγή παρεξήγησης δεν μιλάμε για βλάβες χρήσης ή κάποιες τυχόν αστοχίες στην εγκατάσταση.